Werkwijze

Open communicatie en flexibiliteit

Wij beschikken over de gespecialiseeerde kennis en het benodigde materiaal om alle facetten van de tuinaanleg voor u uit te voeren. Dat is wel zo prettig, zo houdt u één aanspreekpunt. Uw smaak en mening vormen steeds de leidraad, waarbij open communicatie en flexibiliteit wat ons betreft een vanzelfsprekendheid zijn.

Tuinplan
Wellicht heeft u zelf al een uitgesproken idee over de indeling van uw tuin. Of u heeft misschien wel ideeën, maar u weet niet precies hoe die in te passen. Ons advies is te allen tijde een tuinontwerp te laten maken. Zo worden uw ideeën verfijnd, afgestemd op de situatie en visueel gemaakt.
In deze fase worden ook de kosten voor de tuinaanleg besproken. Uw wensen en onze ideeën vertalen wij in een voor beide partijen haalbaar tuinplan.


Realisatie

Zodra alle wensen en mogelijkheden zijn doorgesproken en het ontwerp is goedgekeurd, kan de tuinaanleg beginnen. Wij realiseren uw tuin vooral met volgroeide bomen, heesters en vaste planten, waardoor uw nieuwe tuin al direct volume krijgt. Een groot aantal van deze beplantingen is op onze eigen kwekerij aanwezig en wordt op zo'n manier gekweekt dat ze vrijwel het hele jaar geplant kan worden.


Service
Na oplevering van iedere tuin verzorgen wij standaard het eerste half jaar gratis onderhoud. Zo is uw vers aangelegde beplanting verzekerd van de best mogelijke zorg gedurende de kwetsbare eerste periode na aanleg. Mochten na het eerste groeiseizoen toch overhoopt beplantingen zijn aangeslagen, dan valt dat bij ons onder onze kwaliteitsgarantie en zorgen wij voor vervanging.


Particulier en bedrijf

Zowel voor particulieren als voor bedrijven en instellingen gaan wij graag de uitdaging aan om het maximale uit uw tuin te halen. Daarbij geldt: Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Wilt u gewoon het beste voor u tuin en verzekerd zijn van een werkelijk mooi resultaat? Laat ons u dan verrassen met een unieke tuinbeleving naar uw smaak!